torstaina, tammikuuta 05, 2006

Salailtua sympatiaa

Huomattuani kuinka äärimmäisen vastenmielisiltä tuntuvat treffit kuin treffit ongelmaiselle itselleni, päätin oikein toden teolla ryhtyä treeniin. Kun kerran nyt tuo toinen baarituttavuus, Herra Hulivilikin kysyi löytyisiköhän meiltä mahdollisuutta yhteiseen vapaa-ajan viettoon siiderin ääressä, vastasin myöntävästi. Aikomukseni nähdä häntä ei vähentynyt lainkaan, vaikka lopulta päivän aikataulu kusikin niin pahasti, ettei se onnistunut suunnitellusti tänään klo. 15oo. Nämä deitit siirtynee siis ensi viikolle. Tiedän että jos olisin kieltäytynyt, jälkeenpäin (salaisesti) vain kaduttaisi, etten uskaltanut laittaa taaskaan itseäni alttiiksi joskus ehkä jopa hallitsemattomillekin tunteille. Nyt pistetään elämä risaiseksi!

Niin, mutta pitihän mun kertoa vielä illallisesta Herra Sijoittajan kanssa. Onnistuin kuin onnistuinkin olemaan hieman rennommin, mutta valehtelisin jos väittäisin tämän olleen yleis-ilmapiiri aterioinnin ajan. Kaikki meni hyvin jäykästi ja muodollisesti. Liiallisesta kundin herrasmiesmäisyydestä en ryhtyisi valittamaan, mutta.. Noh, me edetään hitaasti mutta varmasti. Positiivisena merkkinä pidän kuitenkin sitä, etten aina huomannut edes tarjoilijan läsnäoloa kun keskityin seuralaiseeni. Omasta mielestäni vein pisteet kotiin kun uskaltauduin ottamaan jäykistelyn puheenaiheeksi. Kristiania tämä nauratti ja hän tokasi ettei tämä ole ensimmäinen kerta kun asia nostetaan pöydälle.

Kävellessämme ravintolasta käsikädessä jälkkäri-sidukalle, Herra Sijoittaja innostui hassuttelemaan ja helpotuksekseni tuntui siltä, että hän on vain pikkupoika ison kihoin vaatteissa (ei-pedofiilimaisessa mielessä)! ;D

4 Comments:

At 5.1.06, Blogger Lz said...

Ai niin ja vastauksena "Frendy:lle"
-söin kanan rintaa ja nautin sen kanssa lasin valkoviiniä
-hänellä oli päällä mm. bleiseri ja valkoinen kauluspaita
-vaikutti jäykältä mutta mielenkiintoiselta
-kokonaisarvosana 7+ (oon aina näissä asioissa kriittinen)

ja.. tuskin mitään häviän jos tapaan Herra Sijoittajan vielä kerran tai pari. Tai siis sittenpähän ainakin tiedän mitä hävisin (esim. elämänhalun?!).

 
At 5.1.06, Blogger Sinkkumiehen maailma said...

Mikä niissä treffeissä on sitten niin vastenmielistä? Ovatko vastakappaleet ovat olleen niin epäsopivia vai onko se tilanne itsessään? Onhan se kieltämättä aika nihkeää välillä kun pitää samaanaikaan yrittää olla mahdollisimman edustava ja toisaalta tarkkailla toista herkeämättä. Joskus se menee sellaiseksi väkinäiseksi väännöksi.

 
At 5.1.06, Blogger Lz said...

Äh, vika on itsessä! Alkaa piru vie aina hermostuttamaan niin että päässä vislaa.

 
At 5.1.06, Blogger Sinkkumiehen maailma said...

Et kyllä blogin perusteella vaikuta yhtään "hermoilijalta". Olisit vain oma ihastuttava itsesi niin menestys on taattu! Tai sitten et ole vain treffailija-tyyppiä. Eiköhän sitä voi pariutua muutakin kautta.

 

Lähetä kommentti

<< Home