maanantaina, tammikuuta 16, 2006

Spekulointia usealla taholla

Alistettuna kuin koira, makasin aamulla hammaslääkärin tuolissa ja samalla kun he tutkivat hampaitani ja spekuloivat ääneen syitä häiritsevään vihlontaan, mietin Herra Sijoittajaa. Häntä on nyt tullut tapailtua aika lailla ja tänään oli ensimmäinen kerta kun tuntui siltä että haluan keksiä syyn miksen pystyisi häntä näkemään. Ajatuksenvirtani keskeytyi siinä vaiheessa radikaalisti kun hammashoitaja hienovaraisesti ja kysyvästi vihjaili bulimiasta. Iltaisin nautitut tuoremehut saisivat nyt siis jäädä kokonaan paitsioon!

Tarvitsen hetken miettiäkseni tätä meidän juttua, mihin se on menossa ja onko sille edes perusteita. Muhun on iskenyt seuraava kriisivaihe (tuttu entuudesta) jossa olen hävittänyt kaikki tunteet toista kohtaan ja uskon että tuolla jossakin on joku toinen kuka on Herra Oikea. Miksi nämä asiat on tehty näin vaikeiksi? Mitäs jos luotan nyt tunteisiini, annan toisen mennä ja kohta huomaan taas ruikuttavani rannalla valaistuksen jälkeen, jossa ymmärsin tämän hetken tunteeni olevan ainoastaan joku hemmetin defenssi, täh? Toivottavasti vauhtia jarruttavat tunteeni ovat tänään olleet myös yhtä erehtyneitä kuin hammaslääkärin aivoitukset.

7 Comments:

At 16.1.06, Anonymous arttu said...

Yksi vaihtoehto, tosin vähän nysvä, olisi kertoa sijoittajalle asioiden tola, ja selvittää ymmärtääkö hän, että tunteet saattaa välillä heilahdella, jolloin homma voisi olla helpompaa.

Toinen vaihtoehto on näyttää äijälle keskisormea ja ottaa lento alpeille ja ottaa relasti8)

 
At 16.1.06, Anonymous Anonyymi said...

halloo! "kirjava koira". Jokainen "Herra Oikea" on uusi väri
turkissas ja mitä useimmin olet "iltalenkillä" urosta etsimässä sitä tunnetummaksi tulet.
Siis seuraava "Herra Oikea?" - JA sitten taas hide & please don't see me Alepassa.

 
At 16.1.06, Blogger Lz said...

Hih! Oishan noikin tietty Artun ehdottamat vaihtoehtoja.. Maisemien vaihtuminen niin upeisiin kuin mitä "Elämää alpeilla" sivuilla voi nähdä, ei voisi tehdä muuta kuin hyvää! =D

 
At 16.1.06, Blogger Sinkkumiehen maailma said...

Jos juttu tuntuu nihkeältä, niin miksi sitä sitten jatkamaan? Toisaalta olen saanu sinusta sellaisen kuvan, että olet aika varovainen miesten suhteen. En saanut selkoa missä asteella suhteenne tarkkaan ottaen on, ollaanko vielä "säitä pidellyt" vai piereskelettekö täysin vaivaantumatta toistenne seurassa.

Sitä ei tiedä kukaan paremmin kuin sinä itse, kannattaako jatkaa vai ei. Harmi vain, että ihmisen tuntemiseen menee helposti vuosia, kaikki siihen syydetty aika on pois muilta mielenkiintoisilta tuttavuuksilta.

 
At 16.1.06, Blogger Lz said...

NO "halloo" vaan Anonyymi! Kommentissasi oli ehkäpä hieman negatiivinen sävy tai sitten se oli ainoastaan päässäni. Onneksi tilanne ei ole kuitenkaan todellisuudessa niin hälyttävä kuin kommenttisi perusteella voisi kuvitella. =D

Uudet kuviot, uusi meininki? Vaikka paikkakunnan vaihtaminen vaatisi äärimmäisen paljon vahvemmat motiivit kuin mistä ollaan puhuttu, voisi olla kivaa lähteä välillä jonnekin muualle viikonlopuksi tai miksei vaikka muutamaksi kuukaudeksi! Suuren kaupungin tyttö ei voisi valitettavasti harkita Tamperetta tai Turkua pienempää paikkaa. Kumpaankohan sitä kannattaisi lähteä kulttuurimatkalle? *naurua*

 
At 16.1.06, Blogger Lz said...

Osuit naulan kantaan Sinkkumies, this is tricky, soo tricky. Aika näyttää kuin käy. Onnea sun ja K:n treffeille!! Seuraan blogiasi kärppänä! =D

 
At 3.2.06, Anonymous Johannes aka Jefferson said...

No hellurei! Se on N-di-Antin kaverrri eli se toinen Johu tässä vain tervehdys!

Eipä mulla mitään rakentavaa kommentoitavaa ole, lähinnä piti vaan sanoa tere. Mutta ei kyllä ole niin kovin yksinkertasia noi lemmenhuttuset. Go with the flow - anna virran vierä! 8)

 

Lähetä kommentti

<< Home