keskiviikkona, helmikuuta 15, 2006

Feministinen defenssi

Ystävänpäivä. 11 tuntia koulua. Treffit ja ahdistus. Kuutamolla-elokuva. Siinä koko rakkaimmille omistettu päiväni 2006.

Kerrankin hieman lyhyemmäksi jääneiden treffien jälkeen jäi kovin tyhjä olo, vaikka koko homma sujui noin päällisin puolin hyvin. Tosi hyvin. Sen sijaan että nyt luettelisin liudan Herra Sijoittajan huonoja ja ärsyttäviä –suorastaan sietämättömiä- puolia ja loppukaneetiksi kritisoisin itseäni vähintään samalla mitalla, päädyn toteamaan että olen aivan liian hyvä hänelle. Kippis ja skål tytöt, eläköön estrogeeni! Saatan tuota kollia nyt omaksi iloksi pitää kuitenkin lähettyvillä. Tarkoituksena on pölliä miehen sydän ja mafian rahat. Yritä keksiä myöhemmin mitä sillä saavutan.

Toim.huom.
Treffien tarkempi tapahtumasisältö jätetty tarkoituksella varjoon.

6 Comments:

At 15.2.06, Anonymous Anonyymi said...

Mun mielestä sun olis kyllä ollut tarpeellista kertoa hippasen enemmän noista treffeistä... Se olis ollut suorastaan velvollisuus kaikkia deittailevia naisia kohtaan;)

Eugenia

 
At 15.2.06, Blogger Lz said...

Itse treffeissähän ei ollut mitään ihmeellistä. Istuttiin siiderillä, juteltiin jne. Vaikka itse en ollut hankkinut hänelle mitään ystävänpäivälahjaksi, oli hän mua muistanut pieneillä asioilla.. :) Kaikki eilen yöllä blogiin kirjatut asiat perustuivat enemmänkin mun ajatuksenvirtaan ja tunteisiin kuin itse illan tapahtumiin.

Jotenkin.. en tuntenut mitään! Herra Sijoittajan itsekkyys, ylimielisyys ja muhun kolahtamaton huumori (tai ehkäpä juuri se huumorin puute) otti pannuun. Ilta -ja koko tyyppi- tuntui ajantuhlaukselta. Se hetki ja mun lähettämät ristiriitaiset viestit oli kaikki yhtä valhetta.

On vaikeaa päästää irti kundista koska käytännössä kaivattu kainalo on löytynyt ja pidän ajatuksesta liikaa. Tricky, soo tricky!

 
At 15.2.06, Blogger justsopivasti said...

Väärä kainalo kuitenkin näemmä.

 
At 15.2.06, Blogger Lz said...

Kai se on pakko myöntää. =D nimim. Paremman perässä

 
At 16.2.06, Anonymous Anonyymi said...

Miehen varakkuus ja status taitaa viehättää; tässä miehessä muuta hyvää sun mielestä näköjään olekaan.

Jokaisella naisella on hintansa.. ;)

 
At 16.2.06, Blogger Lz said...

Ei pidä paikkansa. Miten jotkut todella ajattelee noin? Mitä h*lvettiä mä hyötyisin sen varakkuudesta?! Ajatellaan näin, että jos olisit oikeassa, miksi valittaisin ja miettisin oikeita sanoja miten lopettaa koko suhde?

Jos miehellä ei ole muuta tarjottavaa kuin fyrkka, hänellä ei ole mitään tarjottavaa. Jos kummatkin tarjoavat sydäntään, on kaikki mitä tarvitaan. :)

 

Lähetä kommentti

<< Home