lauantaina, toukokuuta 13, 2006

Loco!

Tässä asuinalueessa taitaa olla jotain mätää tai sitten kohtalo vaan oikuttelee mulle. Tulin torstaina kohtalaisen räjähtäneenä työharjoittelusta ja ajaessani pyöräliikkeen ohi jonne soittelin aiemmin, puin itsekseni autossa nyrkkiä ja irvistelin. (Jätin sinne kaksipyöräiseni maanantaina, eikä ole vieläkään puhelin pärissyt.)

Ajeluni päämääränäni oli kirjasto ja hetkeä myöhemmin nojailin jo sen tiskillä. Sivusilmällä huomasin vanhahkon äijän tiirailevan ärsyttävästi. Kiinnittämättä häneen tai hänen laukomiin urpoihin kohteliaisuuksiin sen enempää huomiota, kotimatkalla hieraisin silmiäni kahdesti. Tämä kyseinen gubbe oli "sattumalta" ajanut saman koukeroisen reitin kun mä, aivan puskurissa kiinni. Pelästyneenä päätin kaahata lyhintä reittiä parkkipaikalle. Kerkesin jo huokaista helpotuksesta kotona kunnes puhelimeni soi. Tuntematon numero herätti toivon pilkahduksen jos vaikka pyörän lukolta olisi viimeinen päätetty päivät. Soittaja olikin ahdistelija-autokuski.. iyh! Oliko hän soittanut autorekisterikeskukseen ja ottanut selvää puhelinnumerostani vai mistä oli kyse - mene ja tiedä. Hemmetti mitä touhua!

12 Comments:

At 13.5.06, Anonymous markymark said...

Nykyäähän on aika helppoa auton rekkarin perusteella saada omistaja selville. Pelkkä tekstari käsittäekseni riittää, toimii samalla tavalla kuin sonera finderikin. Mitä ilmeisemmin äijä oli tällä tavalla onkinut numerosikin.

Sinähän tunnut vetävän puoleesi tällaisia hieman perhahtavia tyyppejä. Mua naurattaa vieläkin tarinasi siittä yhdestä tyypistä joka yritti ostaa housujasi, se oli kyllä yksi legendaarisimpia blogikirjoituksia mitä olen lukenut=). Tietenkin tuollainen on inhottavaa ja tollasessa ei oo varmaan mitään kivaa, mutta kyllä noi välillä huvittavat.

 
At 14.5.06, Blogger Lz said...

Heh, aivan! Oikeella asenteella pääsee pitkälle. ;D ..Mutta missä oli ne kaikki kivat normaalit kundit?!

 
At 14.5.06, Blogger Jazz said...

Mitähän tuollaisen kaverin mielessä liikkuu? Siis kuvitteleeko se oikeasti tekevänsä vaikutuksen olemalla sinnikäs? Kenties itsekin pitäisi kokeilla tuota... :D

 
At 14.5.06, Blogger Lz said...

Eih, älä ihmeessä koita! Sinnikkyyden sijasta antaisit itsestäsi friikin kuvan. Ei kukaan nainen halua sairaan stalkkerin huomiota, ei niin huomion kipeä voi olla! *heh* :D

 
At 14.5.06, Anonymous Anonyymi said...

Kannattanee tehdä ilmoitus poliisille kyseisestä henkilöstä. Luulen, että pystyvät puhelutiedoistasi selvittämään tyypin henkilöllisyyden. Teet palveluksen jollekulle, jos kyseinen ahdistelija vielä päätyy tekemään jotain vielä ikävämpää.

 
At 14.5.06, Anonymous Anonyymi said...

jep. ei ole varmaan helppoa olla noin hurmaava! :P

 
At 14.5.06, Blogger Lz said...

No just! Eiköhän noille hulluille kelpaa murakki kuin murakki kun ne sille päälle sattuu? *Muhahahahaa*

 
At 15.5.06, Anonymous Anonyymi said...

Sairasta!!!!!

-Eugenia-

 
At 15.5.06, Blogger JuhaniMarokko said...

Mulla ei siitä puhelun sisällöstä tietenkään oo mitään tietoa, mut kommentoin nyt sen perusteella mitä täällä on annettu tietoon.

Siis vaikka oon ehdottomasti sitä mieltä, että tapaus oli ikävä ja varmasti epätoivottava Lz:lle, niin toi poliisille ilmoittaminen kuulostaa silti aivan täysin yliampuvalta jutulta. Pitäisikö henkilölle hakea ehkä vielä lähestymiskieltoakin sen takia, että se on nähny Lz:n kirjastossa ja "ihastunu", ajanu sen perässä, ottanu innostuksissaan numeron selville ja soittanut?

Kyllä, se äijä voi olla tyhmä(ja creepy), mutta ei tollainen toiminta oo mikään perustelu poliisikuulusteluihin ottamiselle. Miettikäähän mitä tulisi, jos jokainen tyyppi joka ottaa jotain reittiä toista sukupuolta olevan puhelinnumeron selville, ja jonka "uhri" arvioi ei-treffiseuraksi, ilmoitettaisiin poliisille..? Vois olla poliisin linjat aika tukossa.

 
At 15.5.06, Anonymous Anonyymi said...

Mitä muuta kommenttia nyt mieheltä olisi tuohon voinutkaan odottaa?

 
At 16.5.06, Blogger JuhaniMarokko said...

Hyvä nimetön kirjoittaja,
jos yhtään ymmärsit, niin pointtini ei missään nimessä ollut vähätellä tapausta, vaan ottaa puhtaasti kantaa poliisille ilmoittamiseen. Mikä ei mielestäni edelleenkään ole perusteltua.

Pitäisikö poliisin kovistella kyseistä miestä edellä mainitun perusteella? Jos tapaus toistuu, niin silloin asiassa ilman muuta kannattaa mennä poliisin puheille. Mutta että ensimmäisellä kerralla, kun mitään laitonta ei ole tapahtunut? Tuo tapahtumaketju ei vielä tee miehestä kuitenkaan raiskaajaa.

Harmittaa, kun joku ihminen tuomitsee toisen mielipiteet täysin sukupuolen perusteella. Sä itse sorrut nyt siihen mistä käytännössä mua syytät, ymmärrät kai sen? Ja surullista tässä on se, että tällaisia tapauksia on monia ja he vielä uskovat olevansa ehdottoman oikeassa. Onko tämä nyt sitä kuuluisaa miesvihaa..? Varsin perusteltua jos on.

Toivottavasti Lz ymmärsit jo ensimmäisestä etten tarkoittanu vähätellä. Jaksamisia!

 
At 18.5.06, Blogger Lz said...

Juuh, perille meni! :D

 

Lähetä kommentti

<< Home