torstaina, toukokuuta 18, 2006

Minkä sitä luonteellensa mahtaa?

Äh, mun miesasiat ovat taas saaneet pikkuhiljaa huonon käänteen ja risut voi oikeutetusti tuoda mun oven taakse. Herra Symppis ei taida enää tyytyä sivuroolinsa kokoon mun leikeissä. Vaikka tämä poika ei välttämättä olekaan elämäni rakkaus, on hän ollut hyvä Mr Right for now.

Uutena uutisena tämä ei tule, mutta vihdoin oon konkreettisesti ymmärtänyt kuinka olen aina laittanut rakkauselämän kannalta kaikki väärät asiat ykkösiksi. Opiskelun jälkeen kakkosena on tullut ystävät ja sitten vasta miehet, jos jäljelle jää kaiken hässäkän jälkeen energiaa ja aikaa. Sain tästä oikealta taholta suoran vihjauksen ja se antoi ajattelemisen aihetta riittämiin. Nyt tarvitaan toimintasuunnitelma! Mutta ootas.. tarkottaako tää nyt sitä etten tänään tekisikään potilaasta tutkielmaa, vaan jättäisin sen oman onnen nojaan toiselle päivälle..? Etten menisikään hyvissä ajoin illalla ekstra-töihin? Että tarpeeksi pitkät yöunet nukuttaisi joku toinen yö?!

Äh, taidan olla aika toivoton. Duunit, opinnäytetyö, tutkielmat, tehtävät ja tentit ovat ovat velvollisuuksia selkäytimessä mitä ei voida jättää "huomiselle" ilman käsittämätöntä morkkista ja itseruoskintaa. Olen huomannut olevani edelleen se sama pikkutyttö kuin peruskoulussa, jolle ei kelvannut kuin paras suoritus ja silti mieltä kaivoi missä ois voinut skarpata. Parhaimmat kiksitkään eivät tulleet ekasta pususta pojalta vaan täydestä kympistä matikan kokeessa.

Vähän on nyt ankee fiilis, mutta onpahan ainakin pyörä valmis! Puran aggressiot vaikka vaihtelun vuoksi siihen koulukirjan sijasta. :D

3 Comments:

At 19.5.06, Anonymous Anonyymi said...

Aikansa kutakin ja kaikelle on aikansa:) Kumpa olisin itsekkin uhrannut yhtäpaljon aikaa koulutyölle, kuin miessotkuille...

Usko tai älä... kun se mr. Right pyyhältää elämääsi alkaa muut kiireet jäädä toissijaisiksi:) Sekin päivä koittaa vielä!

-Eugenia-

 
At 19.5.06, Blogger Lz said...

Tänk juu pupuseni! ;)

 
At 19.5.06, Anonymous Anonyymi said...

Elämänsä omistaminen opiskelulle säästää ainakin sydänsuruilta...

 

Lähetä kommentti

<< Home